Heerlijke fietstocht…………

De tweede 11-Buurtengezinsfietstourtocht is inmiddels een feit. Vrijdagavond 20 juni jl. vertrokken rond de klok van 18.45 uur 3 groepen met in totaal 37 deelnemers vanaf de Blokhut via de Waardsedijk richting Oudewater. Begeleid door een klein zonnetje en niet al te veel wind, bleek het toch prima fietsweer te zijn. Via de Lange Burgwal komen we terecht op de Noord-Linschoterzandweg alwaar we bij Carl en Tineke Okkerman worden ontvangen met een heerlijk kopje koffie. De kinderen kunnen lekker even in de tuin rennen en op de trampoline springen. Na de koffiestop pakken we de tocht weer op. Voor onderweg nog een appeltje mee van  Frans van Lint. Zo gaan we via het Schapenlaantje door Linschoten, het Weidepad en Cattenbroek terug naar de blokhut. Daar staat het “Koek-en-Zopie-team” klaar om ons te verwelkomen met een hapje en een drankje. Na een gezellig samenzijn kunnen we dan ook terugkijken op een geslaagde 11-Buurtengezinfietstourtocht.

Zie hieronder wat sfeer-foto’s !