Flevonice 2013 – Wind en regen

De teller stond op 81 deelnemers, maar op vrijdagochtend vertrok de bus met 52 staatsliefhebbers richting Biddinghuizen. De weersomstandigheden hebben er voor gezorgd dat alleen de diehards overbleven. Na een voorspoedige rit kwamen we om 11.00 uur aan bij Flevonice, waar onze komst al stond vermeld op het bord. Snel de schaatsen aan voor de eerste rondes. Eerst een beetje onwennig, maar al gauw zat de slag er weer goed in. De kinderen konden naast lekker schaatsen ook roetsjen van een ijsglijbaan en zich uitleven in de speeltuin.
Na een kleine twee uur was het tijd om de inwendige mens te verzorgen. De handschoenen/mutsen gingen voor de open haard om te drogen en na de pauze kreeg iedereen wel weer zin om nog een paar rondes te schaatsen. We zijn er nu toch, dus moeten we het er nog maar even van nemen. Iedereen kon zich op zijn eigen manier vermaken. Zo vloog de tijd voorbij en om 14.45 uur was er nog precies genoeg tijd om de dag af te sluiten met een warme consumptie.

Moe maar voldaan liepen we terug naar de bus. Even de koppen geteld…..niemand vergeten voorzitter ?? Oké dan kunnen we gaan. Rond de klok van 16.30 uur waren we weer in Montfoort. Ondanks het typische Hollandse weer, kijken we terug op een geslaagde dag !