Skeelertocht 30 april 2013

Een bekroning op de dag

De 5e skeelertocht van de Montfoortse IJsclub was ook dit jaar een bekroning op de dag. Ongeveer 60 sportieve jongens en meisjes verschenen tussen televisieuitzendingen door toch aan de start van ons inmiddels zo bekende parcours.

De weergoden hadden ook in Montfoort voor prima weer gezorgd om een sportieve prestatie neer te kunnen zetten. Met skeelers in allerlei soorten en maten verschenen de deelnemers aan de start en werd er gestart achter de gele, met vlaggen uitgeruste, wagen van de wedstrijdleiding. Naast de waveboards die al in eerdere jaren meededen, waren er dit jaar voor het eerst ook loopfietsers die zichtbaar genoten van de aandacht langs de kant .Er werd twee keer gestart en de toeschouwers moedigde hun favorieten uitbundig aan. Na afloop kregen de deelnemers, als bekroning, de welverdiende medaille omgehangen en genoten van een bekertje limonade en een lekker snoepje.

De Montfoortse IJsclub is ook dit jaar weer trots op alle deelnemers en rekent volgend jaar op de eerste koningsdag weer op een grote opkomst.

Gereed voor de start

De Start