Jeugdschaatsen voor kinderen uit Montfoort

Aan de kinderen en ouders van ijsclub Montfoort.

Afgelopen winter hebben we kunnen genieten van natuurijs.Vind jij schaatsen ook leuk en zou je het graag nog beter willen leren dan is er goed nieuws.

Vanaf oktober stopt de schaatsbus van SVO op zaterdagavond ook in Montfoort. We rijden naar de Vechtse Banen in Utrecht waar de kinderen elke week schaatsles krijgen van enthousiaste en ervaren trainers. Je leert op een leuke en speelse manier de techniek van het schaatsen. De bus vertrekt om 17.50 uur uit Montfoort en is om 20.25 uur weer terug.

Ben je enthousiast en wil je graag gaan schaatsen of wil nog meer over het schaatsen weten, neem dan contact op met Martine Snoek (coördinator jeugdschaatsen SVO) Tel: 0348-564672 Mail: r.m.snoek@planet.nl