3 dagen schaatsplezier op de Grote Gracht

Inmiddels is alle sneeuw en ijs verdwenen en kijkt het bestuur van de Montfoortse IJsclub terug op 3 geweldige en gezellige schaatsdagen.

Door het opspuiten van een laagje water tijdens de eerste dagen van vorst is het de ijsmeesters gelukt om een geweldige ijsvloer te creëren.
Een woord van dank gaat uit naar alle vrijwilligers die zich hebben ingezet bij het opbouwen, het vegen en verzorgen van catering. Want de Koek en Zopie hoort uiteraard bij de gezelligheid van schaatsen in Montfoort.

Ook de disco schaatsavond met de klanken van Tommy’s Drive In Discotheek mag niet onvermeld blijven.

Radio Stad Montfoort heeft op een uitstekende wijze melding gemaakt van de ijskwaliteit en alle andere berichtgeving rondom het schaatsen op de Grote Gracht.
Hun uitzendingen waren op de baan ook goed te volgen.
Mocht de vorst weer terugkeren, dan gaat de Montfoortse IJsclub er weer alles aan doen om de schaatsbaan wederom in een prima conditie te brengen.

Wist u trouwens dat een schaatsliefhebber al voor 6,50 per jaar lid is van onze prachtige vereniging, en dat dit lidmaatschap geldt voor het hele gezin?

Hier de foto’s van de activiteit.