Montfoortse IJsclub zet op Koningsdag weer een Skeelerparcours uit voor de jeugd

Op Koningsdag organiseert de Montfoortse IJsclub voor de 11 keer haar jaarlijkse Skeelertocht voor de jeugd op de Wederiksingel.

De start is om 12 uur,  deelname is gratis en voor alle leeftijden.

De Wederiksingel is tijdelijk afgesloten voor verkeer.

Rijd je niet op skeelers of rolschaatsen, dat geeft niks,  je kunt ook met een waveboard of loopfietsje meedoen.

Het parcours is afgezet met hekken dus autovrij. Bij de afzettingen staan gecertificeerde verkeersregelaars.

Na afloop is er voor de deelnemers een medaille als herinnering, en een glaasje drinken met wat lekkers.

Wij hopen op veel sporters en supporters.

Bestuur Montfoortse IJsclub

Praktische informatie:

Deelname  is voor eigen risico. Een helm is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden.