Succesvolle feestweek ter ere van het 130 jarig bestaan van de Montfoortse IJsclub

Montfoort, 7 januari 2019

Nadat op 24 december de tent van STAM opgezet was, en op 27 december 2018 de Curlingbanen ge-installeerd waren kon op vrijdag 28 december 2018 het jubileumfeest van start. De officiële opening door Burgemeester mevrouw mr. P.J. van Hartskamp- De Jong bestond uit het gooien van de eerste Curlingsteen. Daarna startte de Curlingcompetitie waarbij 37 teams zich hadden ingeschreven. Annemiek en Sjaak hadden een perfecte competitie samengesteld!

Alle avonden werd er fanatiek gestreden op de baan en was er volop gezelligheid in de kantine van de tennisvereniging. Zaterdagmiddag 29 december was een gezellige middag voor de oudere Montfoortse bevolking. Gezellige muziek, een potje tafelcurling, lekkere oliebol en appelflap en zelfs een dansje. Overdag woensdag 2 en donderdag 3 januari 2019 was de Curlingcompetitie voor de schooljeugd van Montfoort, de Curlingbaan was hiervoor korter gemaakt. Donderdagavond 3 januari 2019 werd de finale voor de volwassenen gespeeld om de gouden Curlingsteen. Klik hier voor de uitslag! En vrijdag 4 januari werd alles weer opgeruimd en de week afgesloten met een gezamenlijke maaltijd voor de vrijwilligers.

Wij hebben als IJsclub genoten van deze week en bedanken een ieder die daar aan heeft bijgedragen!

Inwoners van Montfoort, sponsoren,vrijwilligers, the Lions,Stam, voor het leveren van de tent, de buurtsportcoach en natuurlijk niet te vergeten de Tennisvereniging Montfoort die de locatie beschikbaar stelde.

Frans van Lint
voorzitter Montfoortse IJsclub