Flevonice dinsdag 29 december 2015 afgelast

Aan onze leden,

In verband met de hoge temperatuur van het weer is de IJsbaan in Biddinghuizen vandaag, maandag 28 december 2015 gesloten. Er is telefonisch contact geweest met Flevonice en men verwacht niet dat het waarschijnlijk is dat de baan morgen open zal gaan.

Heel spijtig allemaal, het betekent dat het bestuur geconfronteerd wordt met een situatie die zij vooraf niet had voorzien.

Het bestuur heeft vervolgens besloten de activiteit te cancelen en niet te kiezen voor een alternatief. Het bestuur is namelijk van mening dat deelnemers kiezen voor de grote 3 km baan en dan is een overdekte baan van 400 m geen passend alternatief.

Wij vinden het  erg jammer dat de busreis naar Flevonice niet door kan gaan.

De deelnemers die zich via de site aangemeld hebben, hebben inmiddels bericht  over de verhindering ontvangen. Mocht u geen bericht ontvangen hebben, wilt u dan dit bericht als afmelding accepteren.

Het bedrag dat is overgemaakt, wordt teruggestort.

met vriendelijke groet,

Marjolijn van Haren-Elsman