Snertwandeling goed bezocht!

Afgelopen zaterdag was het druk in het Stadspark Montfoort.

Op deze prachtige herfstdag, met een heerlijk zonnetje en frisse herfstluchten stond de 8e Snertwandeling gepland, wederom georganiseerd door de Montfoortse IJsclub in samenwerking met ZijActief.
Het Koek-en Zopie team had al vroeg de koffie met lekkers klaar staan. De 10-km wandelaars vertrokken stipt op tijd, onder leiding van onze vaste gids Gert Sluis.

De route liep deze keer richting Linschoten, dwars door de oude dorpskern en weer terug via ons prachtige groene weidegebied en eindigde over de kade langs de Hollandse IJssel weer in Montfoort.
Een uurtje later had de groep voor de 5-km wandeling zich verzameld Deze route was uitgezet door enkele vrijwilligers van Zij-actief.
Deze wandeling ging langs de buitenrand van Montfoort en via de wandelpaden langs het laatste nieuwe stukje nieuwbouw.
De timing was perfect want beide groepen arriveerden tegelijkertijd, in totaal 65 mensen, weer bij het clubhuis van de ijsclub, waar inmiddels de Snert klaar stond. Deze werd net als alle vorige jaren gesponsord door de Stadskelder.

In de gezellige en zonnige ambiance aan de Montfoortse Grote Gracht werd al napratend, van de heerlijke soep genoten.
Deze geslaagde Snertwandeling wordt zeker volgend jaar herhaald.

De besturen van de Montfoortse IJsclub en ZijAktief bedanken de gidsen en natuurlijk alle wandelaars voor hun deelname en gezelligheid.

Tot volgend jaar!