Terugblik 3e 11-BuurtenGezinsFietsToerTocht

Op vrijdagavond 19 juni vertrokken er twee groepen fietsers, vanaf de blokhut van de Montoortse IJsclub. Zoals ook andere jaren was er ook nu een route van ongeveer 20 km uitgezet. Dit keer via Cattenbroek, de plassen bij Snel en Polanen, door het buitengebied naar Harmelen-dorp  Hier stond op een zeer sfeervolle plek, ongeveer halverwege de route, voor iedereen koffie of limonade klaar. Na deze gezellige onderbreking fietsten de sportievelingen, voorzien van het inmiddels bekende ‘appeltje van Van Lint’ via de Blinde weg weer terug naar de Blokhut. Alleen aan het begin van de avond was er nog een miezerig regentje, daarna bleef het gelukkig droog. Het koek- en zopie team had het ook dit jaar weer goed voor elkaar: in de voor deze speciale gelegenheid opgebouwde partytent en ook in de Blokhut was het goed toeven. Hier werd nog volop na- en bijgepraat, onder het genot van een drankje en hapje.