Koningsdag 2015

Ondanks alle slechte weersvoorspellingen, werd de eerste Koningsdag toch een frisse, maar zonnige feestdag. Zeker voor de sportieve inspanning van de Montfoortse skeelertocht was het weer prima!

In totaal verschenen bijna 40 kinderen aan de start voor deze sportieve uitdaging. Naast de vele skeeleraars waren ook de loopfietsjes goed vertegenwoordigd. Na het startsignaal vertrokken de deelnemers fanatiek aan de rondjes op het auto vrije parcours. De eerste ronde werd voorafgegaan door een heuse safety car met zwaailichten en vlag.

Nadat alle deelnemers voorzien waren van een dorstlessend drankje, iets lekkers en natuurlijk de welverdiende medaille, werden de vlag en finish doeken door het bestuur van de Montfoortse IJsclub, met een tevreden gevoel, weer opgeruimd en in de koek en zopietent klaargelegd voor één van de volgende evenementen, waaronder zeker de 8E skeelertocht in 2016.