Curlen in Montfoort

Dankzij de samenwerking tussen de Montfoortse IJsclub, de STAM gasten, Boer Hans én diverse ondernemers met hart voor Montfoort, kunnen we aan de Mastwijkerdijk  7 weer op twee banen Curling spelen.

Wil je lekker een keertje met familie, vrienden, vereniging of bedrijf kennismaken met deze leuke activiteit, dan kan je 1 of 2 banen reserveren voor dit leuke spel. Dit kan eventueel aangevuld worden met een leuk arrangement van Boer Hans Activiteiten.

Reserveren of contact: info@boerhans.nl  of 06-12965078

Curling Cup 2024

Terugkerend onderdeel van Curling Montfoort is het grote toernooi om de gouden Curling Cup Montfoort. In de winter van 2023 streden 80 teams van 4 personen om de Gouden Curling steen. Trotse winnaar was team Rosenkohl.

Het toernooi om de Curling Cup 2024 zal starten tussen 4-8 januari 2024 en eindigt op 3 februari. In korte tijd hebben 96 teams zich al inschreven en is het maximum aantal bereikt. Maar…….

Voor de teams waarbij het helaas niet gelukt is om bij één van de eerste 96 aanmelders te behoren, leggen we een “wachtlijst” aan op volgorde van binnenkomst. Indien er op het laatste moment teams afvallen zullen we de teams op de wachtlijst benaderen om de lege plek in het toernooischema in te vullen. Zijn er geen lege plekken beschikbaar en minimaal 4 teams op de wachtlijst dan willen we deze teams toch de mogelijkheid bieden om 1 avond tegen andere teams te strijden voor de dag-winst en eeuwige roem. We proberen deze avond(en) te plannen in de periode van 15 februari – 1 maart.

Wil je op de “wachtlijst” komen, stuur dan een mail naar:

curlingmontfoort@gmail.com

Vermeld teamnaam, naam, e-mail adres en telefoonnummer van de teamcaptain en de namen van de teamleden. Er wordt dan contact opgenomen over het inplannen van een speeldag.

Misschien tot ziens op de Curlingbaan.

Curling Montfoort